fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

Sant Joan

Al juny se celebren les festes majors patronals en honor a Sant Joan Baptista, en les quals les catraleñas llueixen un abillament de l’horta de gala del segle XIX.

Són les festes Patronals de la localitat. Coincideixen amb els primers dies de l’estiu i les Festes estan organitzades per l’Ajuntament.

Són festes molt participatives on es conjuga tot el poble, des de xiquets a majors, en diverses i variades celebracions. Solen començar amb la Coronació de les Reines de Festes, en una espectacular i cerimoniosa gala.

És destacable el dia de la Cavalcada popular, on participen Les Penyes i els Barris de la localitat, amb els més divertits i sorprenents disfresses. Se sol celebrar el dissabte abans de Sant Joan.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad