fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

Saluda del Alacalde

Benvolguts veïns i internautes.

Benvinguts a la Vila de Catral, municipi acollidor, porta de la comarca del Baix Segura, al sud de la província d’Alacant.

Aquesta pàgina web és una finestra permanentment oberta al nostre Ajuntament ia Catral.

Aquí trobareu tota la informació general, tràmits administratius, actualitat i agenda d’activitats, per això ha de ser l’instrument perfecte per enfortir el canal de comunicació que tenim amb tu.

Sóc conscient que el veritable servei de qualitat al ciutadà comença per facilitar l’accés a la informació i la realització de qualsevol tipus de tràmit a través dels mitjans tecnològics disponibles; per això, el meu compromís és anar-los millorant dia a dia fins a aconseguir l’excel·lència de la nostra Administració digital.

T’invito, a més, que, si encara no ho has fet, visitis i coneguis el municipi de Catral, les seves festes, la seva cultura i tradicions. Aquí trobaràs una àmplia oferta gastronòmica i de lleure que ens situa com a referents a tota la nostra comarca. Som un municipi obert i vitalista amb ganes de rebre tots els que ens visiten.

Una afectuosa salutació,

Joaquín Lucas Ferrández
Alcalde de Catral

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad