fbpx
965.72.30.01 - Plaza Ayuntamiento, 1 03158 Catral, Alicante info@ayuntamientocatral.com

Regidoria d’Educació

L’educació és un dret fonamental, reconegut per la nostra Constitució. El possibilitar l’accés a aquesta, desenvolupar-la, millorar-la i finançar-la és un deure dels poders públics i de les administracions.

Les corporacions locals intervenen l’àmbit educatiu molt més allà on aconsegueixen les seues competències, jugant un paper dinamitzador tant en la gestió com en el finançament dels ciutadans i que sovint aquests demanden als Ajuntaments, com a entitat que els és pròxima.

Per aquest motiu, encara que els municipis tenen legal i presupuestáriamente escasses competències en matèria educativa, no obstant això estan abocats a garantir als seus ciutadans una educació de qualitat assumint els serveis al·ludits i afrontant actuacions per a les quals no reben finançament. Fruit d’aquest esforç es conforma la situació actual de la Concejalia d’Educació, les línies d’actuació de la qual són les següents:

  • Detenció i Avaluació de les necessitats de la Localitat.
  • Participació del disseny de la xarxa de centres i programació de les seues necessitats més importants, tenint en compte el desenvolupament urbanístic i demogràfic.
  • Gestió davant la Generalitat de la programació d’Infraestructures i Equipaments necessaris.
  • Provisió de sòls per a l’edificació, manteniment dels edificis d’ensenyament obligatori, la seua conservació, els seus grans i petites reformes.
  • Planificació, posada en marxa i gestió de programes educatius de titularitat municipal que completen l’oferta educativa del municipi: Escola Infantil, Garantia Social, Compensació Educativa, Educació d’Adults, així com la promoció de programes paral·lels de participació, intercanvis, absentisme, etc.
  • Realització de programes i campanyes específiques, de titularitat municipal o en col·laboració d’altres entitats socials o àrees municipals, de suport als ensenyaments reglats, a la s AMPAS, a la labor dels mestres, etc.

I finalment , cal ressenyar que des del curs 2008-2009 s’iniciarà sota la coordinació de la Regidoria d’Educació i d’Esport un ambiciós programa d’activitats extraescolars que inclou, en aquest moment, una àmplia oferta d’activitats en horari de vesprada.

Situada en:

Plaça Ajuntament, 1

03158 Catral, Alacant

Centres d’ensenyament
C.P. Azorín
El Col·legi Públic Azorín té oferta educativa des d’Infantil (3,4 i 5 anys) fins a primària. Actualment el col·legi té almunos/as 935 i 63 professors/as. El Director del centre és Sr. Antonio Ferrandez Lacal.

El Col·legi compta amb servei de menjador per a 150 comensals. Per a inscriure’s i poder gaudir del servei de menjador cal informar-se en Secretaria. Es pot sol·licitar la beca-menjador a partir de Maig, (aquesta només se li concedeix als alumnes de primària).

L’AMPA té la seu en el Col·legi Azorín i el seu president és Antonio Escarabajal.

DADES D’INTERÉS:

Adreça: C/ Azorín, s/n

Telèfon COL·LEGI: 965 72 30 25

Web: https://ceipazorin.edu.gva.es

I.E.S. CATRAL
L’Institut Educació Secundària de Catral actualment té 497 alumnes/as i 53 professors/as. En el centre s’imparteixen diferents ensenyaments: ESO i Batxillerat. La Directora és Beatriz Vázquez Hernando i l’Orientadora és María Bellón Gonzalez.

DADES DE INTERES:

C/ARMANT ROS S/N

Telefono IES: 96.572.33.98

WEB: https://intercentres.edu.gva.es

Escola Infantil “Angel de la Guarda”
L’Escola Infantil “Angel de la Guarda” actualment té matriculats a 66 alumnes/as i té 7 professores. La Directora és Lucia Roca Leal. Compta amb servei de menjador.

DADES DE INTERES:

C/ Pascual Guerrero Culiañez S/N

Telefono: 684 450 581

Email: eiangeldelaguardacatral@gmail.com

Centre de formació municipal
El Centre de Formació Municipal inagurat en 2011, esta situat al costat del nou consultori mèdic. Aquest edifici comptara amb diferents cursos per a Escola d’Adults (EPA), així com formacions laborals per a menors d’edat anomenats PCPI. Aquest centre té capacitat de prestar ensenyament a 200 alumnes de manera simultània, per la qual cosa acull a més de mig miler de persones.

DADES DE INTERES:

C/ La Palmera S/N

TELEFONO: 610.188.931

Email: escuelamunicipaldeadultos@ayuntamientocatral.com

Noticias

No posts found.

Beques i Ajudes

Bases i models de sol·licituds

Cursos de Formació Permanent

Preinscripció, cursos que s’ofereixen

Concursos

Información sobre concursos

Activitats Extraescolars

Plans i objectius

P.C.P.I.

Programa de qualificació professional
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad